NLF / Motorfly / Praktisk info for den kommende PPL teorieksamen på Elverum
Santiago Amengual

Praktisk info for den kommende PPL teorieksamen på Elverum

Her er litt praktisk info for den kommende PPL teorieksamen på Elverum 18/6-2016. Dere er mange som skal avlegge eksamen denne lørdagen så vær ute i god tid. Påmeldingen har teoriskolene gjort direkte til Luftfartstilsynet og ansvaret ligger utenfor NLF. Minner om at de som møter opp uten å være påmeldt av godkjent teoriskole vil bli avvist.  

  • Oppmøte Elverum Folkehøyskole, Strandbygdvegen 143,2408 Elverum senest klokken 09:30 for registrering samt betaling (kr. 150.- som er deltageravgift Luftsportsuka 2016).
  • Eksamensstart er klokken 10:00.  Alle kandidatene skal være på plass i eksamenslokalet 09:45 slik at vi får tid til å sjekke ID o.l.  Alle eksamen starter kl. 10:00
  • Tillatt tid for full prøve er 6 timer. Tid per enkeltfag er oppgitt per prøve. Radiotelefoni er 30 minutter.
  • Les vedlagte informasjonsskriv «Orientering til kandidatene».
  • Tillatte hjelpemidler er kun konvensjonell regnestav, transportør/plotter, passer og linjal. Det er tillatt å benytte ikke programmerbar kalkulator. NB! Electronic Flight Computer er ikke tillatt. Det presiseres at hjelpemidler utover det som er nevnt ovenfor ikke tillates.
  • Vanlige skrivesaker (blyant og viskelær) må medbringes. På eksamen hvor det benyttes flervalgssvarark (multiple choice) skal blyant benyttes. Kladdepapir følger oppgavene og skal også vedlegges besvarelsen ved innlevering.
  • Alle kandidater som møter til teoriprøve, skal på oppfordring fra eksamensvakten forevise godkjent legitimasjon, jf. Part FCL: AMC1 ARA.FCL.300 (c). Dersom ikke godkjent legitimasjon kan forevises, kan kandidaten vises bort fra eksamen.
  • Resultatet av prøven vil bli meddelt skriftlig. Henvendelser til Luftfartstilsynet over telefon om resultatet av prøven forsinker sensureringen, og vil ikke under noen omstendigheter bli besvart.
  • Sensuren til de som kun avlegger radiotelefoni eksamen faller lørdag 18/6-2016 rundt lunsjtid. Ved bestått prøve kan kandidatene avlegge praktisk prøve med godkjent kontrollant. Vi har en godkjent kontrollant på plass lørdag og søndag.

Skulle det være noe, så er det bare å ta kontakt. Jeg vil også være kontaktperson under PPL eksamensdagen og være på plass fra kl. 09:00 lørdag 18/6-2016.

 

Vennlig hilsen

Santiago Amengual

Konstituert fag- og avdelingssjef motorflyseksjonen

Norges Luftsportforbund (NLF)

VedleggStørrelse
PDF icon PPL orientering til kandidatene 242.13 KB