NLF / Hangglidingparagliding / Ungdomsuka 2015
Arne Håkon Hillestad

Ungdomsuka 2015

Ungdomsuka 2015 avholdes fra mandag 20 juli til søndag 26 juli.

HP/NLF har i år igjen gleden av å kunne invitere til Ungdomsuke på Rikssenter for hang- og paragliding i Vågå. Arrangementet er åpent for alle HG/PG ungdommer under 25 år, og vil bli avholdt i uke 30 fra 20. - 26. juli. Dette er en ypperlig sjanse til å møte andre ungdommer som driver med samme sport som deg, samtidig som du kan få logget turer i fra startene i området. Det vil være med en instruktør hele uka som kan gi utsjekk på startene.
Under oppholdet vil alle ungdommer få overnatting, frokost, nistepakke, samt 1 tur til start med minibuss. Vanligvis ville dette kostet 295 kr, men takket være midler fra NLF kan vi tilby dette til kun 100 kr. per døgn ved overnatting inne (begrenset antall senger) og kroner 75 pr døgn ved overnatting ute i eget telt eller i bil. Blir det ikke mulighet for å fly finner vi på noe annet. Det finnes muligheter for Rafting, Juving, toppturer, Galdhøpiggen, fiske og så videre.

Påmelding skjer via mail til seksjonen: hp.nlf@nlf.no, eller på telefon 908 67 560. Oppgi navn, alder, når du ankommer, og når du reiser.

Velkommen til Rikssenteret
Hilsen Sondre Auestad
Ungdomsrepresentant HGPG og Arne H Hillestad, daglig leder HP/NLF