NLF / Hangglidingparagliding / Sommermail til medlemmene
Arne Håkon Hillestad

Sommermail til medlemmene

Rikssenteret

Denne mailen ble sendt ut på onsdag. Av de 2200 medlemmer i HP seksjonen som fikk mailen er det feil på over 100 mail adresser. Jeg ber derfor alle medlemmer som har ikke har fått denne mailen om å ta sitt medlemskort og logge inn i melwin.nlf.no og legge inn riktig mail adresse!

Sommermail til alle hangglider, paraglider og speedflyer piloter og elever.

Her følger en liten oppdatering til alle som flyr hangglider, paraglider og speedflyer.

Sommeren ser endelig ut til å ha kommet og våre medlemmer benytter anledningen til å fly. Forrige uke arrangerte NLF Luftsportsuka 2015 der over 250 medlemmer var samlet til å utøve egne og prøve andre aktiviteter. For HP seksjonen fløy Maris oppvisning med Paramotor både med fotstart og trike. Jan Henrik stod for vinsjing og i løpet av 3 dager ble det logget over 70 opptrekk hvor en del var med Reidar med tandem HG og Iver med Tandem PG. Mange fikk oppleve HG eller PG for første gang. Dette var god PR for seksjonen og vi takker alle som stilte opp for oss. Det var også flere HG piloter som fikk OTH lisens. Bli med neste år.

Akkurat nå er svært mange medlemmer samlet på Voss til den årlige ekstremsportveko: Det er meldt skiftende vær men både loggen og Face book vitner om at det er flydd mange fine og en del ekstra fine turer både med HG og PG. Dette er vel et av de viktigste treffene for HP seksjonens medlemmer med mellom 15-25% av medlemmene våre pleier å dukke opp og kose seg i lufta og i sosialt samvær med godt mat, drikke og musikk. Vi ønsker alle lykke til der borte, fly og kos deg på ditt nivå!

Etter at Ekstremsportveko er ferdig er det flere treff rundt om i landet hvor jeg vil nevne Midnattssol Cup 2015 som er et av de eldste treffene for hangglider og paragliderfolket. Seksjonen ønsker Bodø Hang og Paraglider klubb lykke til. Se ellers aktivitetskalender på hjemmesiden vår. http://www.nlf.no/hangglidingparagliding .

Rikssenteret er åpent og godt besøkt. Det drives ubemannet i år men kom på besøk for å fly likevel. Senteret har også transport tilbud. Les mer her http://www.nlf.no/hangglidingparagliding/rikssenter-hanggliding-og-paragliding-pner-sesongen-i-dag .

Sjekk lisensen din! Selv om de fleste nå har fornyet sin lisens finnes det fremdeles mange piloter og elever som «tror» at alt er i orden. Sjekk ditt medlemskort og logg deg inn i MelWin så finner du oppdatert informasjon der om status på lisens, medlemskap og forsikring.  Her kan du også sjekke at vi har riktig adresse, telefonnummer og mailadresse til deg. (Får du denne mailen er den adressen riktig!)

Jobben som redaktør for Fri Flukt er fremdeles åpen. Se her for informasjon: http://www.nlf.no/hangglidingparagliding/fri-flukt-s-ker-ny-redakt-r .

NLF ønsker også at dere sender inn bilder og videoer som vi kan brukes i årsrapporter, legges ut på hjemmesider og som kanskje kan settes sammen til en årskavalkade ved årets slutt. Alle som har noe de mener kan brukes kan ta kontakt med seksjonen med dette.

I oktober vil HP seksjonen arrangere Instruktør kurs og instruktørseminar for andre gang i år. Det er allerede meldt på en del instruktørkandidater til kurset og mange instruktører til fornyingsseminaret. Innbydelse med dato og sted blir sent ut neste uke!

NLF vil holde åpent i hele sommer men det er lurt å ha alt i orden før feriemånedene kommer. HP seksjonen har ferie fra i uke 28 og 32-33 men som alltid prøver seksjonen å finne noen personer som kan svare på henvendelser under ferieavviklingen. Det har vi også gjort i år. Ring NLF på 23010450 eller medlemsservice på 916 59 450.

Som alltid til slutt i mine innlegg anmoder jeg om sikker flyging. Vi ber alle tenke seg om to ganger før de flyr, er du i tvil om du skal fly eller ikke så er det ikke tvil!

Seksjonen ønsker alle en riktig fin sesong med mange fine og sikre flyturer. Telefon 908 67 560 eller mail: arne.hillestad@nlf.no.
Happy landings fra Arne H…..