Nilsen Trond

Fornyelse

I en overgangsfase mens vi flytter flygebevis til Min Idrett kan du ikke fornye elektronisk. Du må bruke skjema (Vi trenger kun side 1) og maile det til melwin@nlf.no iht instruksjon du finner HER. Forsikring ordner du i Min Idrett. (Ligger under Min Profil, LIsenser).

Retten til å egenfornye utløp ihht vårt regelverk den 1.2.18 - pga overgangen til nytt system har denne muligheten nå vært åpen ut over denne fristen slik at alle som normalt kan egenfornye flygebevis uten signatur fra instruktør har kunnet gjøre dette.

Ved fornyelse av utløpt flygebevis etter den 31.05.2018 må man på vanlig måte ha signatur fra instruktør på fornyelsesskjemaet uansett nivå på flygebevis.

Inntil videre vises ikke kompetanser / flygebevis (=det som mange kaller lisens) i Min Idrett, vi gir beskjed når det er på plass. Du får derfor et flygebevis som pdf fra Melwin inntil videre.
(Sjekk spam-/søppelmail om du savner det, havner litt for ofte der)

Nå har alle flygebevis utløpt og du må gjøre følgende før du flyr i 2018:

1. Betale kontingent i Min Idrett +
2. Ha betalt fornyelse og forsikring gjennom Min Idrett +
3. Ha sendt fornyelsesskjema signert av instruktør og, ha fått epost fra Melwin med flygebevis

Du må ha betalt medlemskap og forsikring før flygebevis utstedes.

Har du problemer med Min Idrett, sjekk HER 
Trenger du en gjennomgang av hvordan du bruker Min Idrett så finner den HER 
Need to learn how to use Min Idrett - look here:  Min in Idrett in English
(De 2 siste linkene er klikkbare presentasjoner)

Skjema og instruksjon for bruk av det er her: http://www.nlf.no/hps/skjemaer

Husk å sjekke at de rettigheter du mener du har er listet OG sjekk også at de er med på nytt flygebevis (Pdf mottatt på mail fra Melwin). Om noe mangler så send oss en mail.

Vil du utvide forsikring velger du en av utvidelsene tilgjengelig i Min Idrett, legger den i handlekurven og betaler. Du vil bli belastet kun mellomlegget mellom prisen på den du har betalt for og den du ønsker å utvide til.

Fornyelse + Grunnforsikring Kr 880,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for inv Kr 1580,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for død Kr 1480,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for inv+død Kr 2080,-

Mer om forsikring finner du HER

Om du ikke har nok turer og/eller timer ihht krav i Sikkerhetssystemet så må du fornye med skjema og signatur fra instruktør. Du kan samle turer og tid frem til 31.01.2018.

IKKE send oss mobilbilder av fornyelses-/ustedelsesskjema, vi lagrer elektronisk og har ikke plass til mobilbilder som er på mellom 1 og 25 Mb. Les bruksanvisningen for elektronisk utfylling. Må du gjøre det med penn og papir så skann dette med en skanner så det blir en fil på noen hundre kb eller send det i posten.

På nyere iPhone kan man lage Pdf'er i Notater, mer info HER tilsvarende finnes for android

Vi har også en bug som gjør at SPG utsjekk ikke alltid blir med ved fornyelse, gi oss beskjed så fikser vi.

Vi fikser ikke disse bugene i gammelt system ettersom vi migrerer til nytt innen kort tid.

Og et OBS - fra i år av kommer flygebeviset kun elektronisk (e-post eller hentet fra nett) som standard for alle - du må selv printe fra e-post om du må ha det på papir.  Vi har IPPI card (internasjonal lisens) om noen ønsker det. Dette koster Kr 200,- og bestilles ved å sende mail til melwin@nlf.no.

Et OBS til! Inntil flygebevis er på plass i Min Idrett utsteder vi ikke flygebevis på papir eller nye IPPI lisenser da vi må prioritere å få alt i orden i Min Idrett først. Om du likevel vil ha IPPI ETTER at flygebevis er på plass i Min Idrett så send mail til Melwin@nlf.no - men regn med at det tar litt tid før det kan ustedes da vi jobber på spreng med å få alt i orden i Min Idrett.

Og enda et OBS - fornyelse handler kun om flygebevis (tidligere: lisens) - medlemskapet ditt handler om kontingenter til forbund, seksjon og klubb - dette håndteres i Min Idrett - Du må ha begge deler i orden om du skal fly.

Takk for hjelpen.
 

En liten intro til Min Idrett